Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μαγική εικόνα το 2-2, πάλεψε για να… χάσει ο Παναθηναϊκός – Για αυτό έμεινε ο Γερεμέγεφ»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε με άδικη ήττα από τον ΠΑΟΚ και σημείωσε πως η χρησιμοποίηση του Γερεμέγεφ αποδεικνύει ότι ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει σε όλους.

Για απόλυτα κυρίαρχο Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει όλους τους παίκτες του όπως φάνηκε και με την χρησιμοποίηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

«Με λίγη υπερβολή είναι μαγική εικόνα το 2-2 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πάλεψε με τον εαυτό της να χάσει το παιχνίδι. Με εξαίρεση μετά την ευκαιρία του Παλάσιος στο 53’ και μέχρι το 65’ ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα κυρίαρχος. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις σε ντέρμπι στα χρόνια του Γιοβάνοβιτς, ωστόσο έφτασε ένα δευτερόλεπτο από τα γνωρίσει μια ήττα πέρα για πέρα άδικη, με βάση την εικόνα του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Γερεμέγεφ αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανείς που δεν υπολογίζεται, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Ο προπονητής έχει αποδείξει ότι είναι απόλυτα δίκαιος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γερεμέγεφ «μυρίζεται» το γκολ, έχει καλές τοποθετήσεις στην περιοχή αλλά και εκτελέσεις και για αυτό τον λόγο τον κράτησε το «τριφύλλι», ενώ εξήγησε γιατί ο Σουηδός δεν είχε έως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ΟΑΚΑ, καταγράφοντας τα… κακώς κείμενα και τα «περίεργα» που αφορούν στην ευρωπαϊκή έδρα του Παναθηναϊκού.

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συμπεριφορά του Λουτσέσκου σημείωσε ότι το… κακό έχει ξεκινήσει από τον τελικό του Κυπέλλου το 2022 με τον Ρουμάνο προπονητή να λέει ό,τι θέλει και να μένει ατιμώρητος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x