Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα γύρω από τον τραυματισμό του Λίβάι Γκαρσία και τις επιλογές του Τζέικομπ Νίστρουπ για το δεξί άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εντός των επόμενων ημερών θα γνωρίζουμε το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του Λιβάι Γκαρσία και το διάστημα που θα τον χάσει ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Καλή ήταν η διακοπή αλλά και η ηρεμία στον Παναθηναϊκό ήταν λίγο… περίεργη. Αναφέρομαι στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, που χτύπησε με το Κουρασάο. Πήγε στην άλλη άκρη της Γης και έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Κάτι μυϊκό είναι, οι αναφορές στον τοπικό Τύπο κάνουν λόγο για πρόβλημα στη γάμπα. Οι ευχές όλων στον Παναθηναϊκό είναι να το έχει προλάβει, μήπως μείνει έξω δηλαδή για καμία εβδομάδα. Θα το μάθουμε μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Λιβάι έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο για να επιστρέψει. Αν μείνει εκτός είναι διπλό το πρόβλημα στα δεξιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε τα δεδομένα γύρω από την επάνοδο του Ταμπόρδα και εκτίμησε πως δύσκολα θα ξεκινήσει στο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας τις πιθανές λύσεις για τον Νίστρουπ.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι κάποια πράγματα όσον αφορά τα πρόσωπα είναι δεδομένα στο μυαλό του Δανού τεχνικού για την 11άδα του Παναθηναϊκού, κάνοντας ειδική μνεία στην άμυνα και τους δύο παίκτες μπροστά της.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x