Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μαθηματικές οι ελπίδες του Παναθηναϊκού με αυτή την εικόνα αμυντικά - Όλη η χρονιά το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στο bwinΣΠΟΡ FM τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα χθες και δεν επιτρέπουν αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τη σημασία του επόμενου ντέρμπι.

Στην προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και τους πειραματισμούς του Φατίχ Τερίμ εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, εξηγώντας την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ και την... απαισιοδοξία του ως προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

«Έχουμε μάθει σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις στον Παναθηναϊκό. Τα εύκολα είναι μια στο τόσο. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μαθηματικές. Ειδικά με αυτή την εικόνα, ειδικά με αυτή στο αμυντικό κομμάτι. Πλήρωσε πολύ ακριβά χθες τα πειράματα που έκανε ο Τερίμ. Δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα η αλλαγή του σχηματισμού, που έκανε χθες. Αν το δουλέψει μέσα από αρκετές προπονήσεις, ναι να το κάνει. Αν όχι, τότε οι πιθανότητες είναι να μην σου βγει, όπως και δεν του βγήκε. Επίσης, όταν ένας παίκτης δεν είναι καλά, καλό είναι να μην ξεκινάει, όπως συνέβη με τον Μλαντένοβιτς, γιατί μετά έγινε αναγκαστικά αλλαγή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε τις δύο διαφορετικές εικόνες του «τριφυλλιού» σε κάθε ημίχρονο, με το πιο ορθολογικό σχήμα στην επανάληψη αλλά και την… μόνιμα νωχελική αντιμετώπιση σε κάθε επιθετικό του κόρνερ, απ’ όπου προήλθε άλλωστε και το 1-3 και… τελείωσε το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Αθανασίου τόνισε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι… όλη η χρονιά, αφού χθες γκρέμισε ό,τι έχτισε στο «Καραϊσκάκης» και αν χάσει ξανά τελείωσαν όλα.

Ενώ σχολίασε πως δεν μπορεί να προτιμάται ο Βέρμπιτς και ο Τζούριτσιτς αντί του Μαντσίνι για την 20άδα των «πράσινων» από πλευράς Τερίμ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x