Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Με ενδεκάδα πιο κοντά σε αυτή με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα»

Ο Νίκος Αθανασίου βλέπει αύριο στην Τούμπα ενδεκάδα που θα θυμίζει περισσότερο αυτή του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αθανασίου εκτιμά πως η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Betsson με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα… φέρνει περισσότερο σε αυτή του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

«Πιστεύω πως η ενδεκάδα θα είναι πιο κοντά σε αυτή που έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή να επιστρέψει στο τέρμα ο Ντραγκόφσκι, στα μπακ οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ, με στόπερ Αράο και Γεντβάι. Στο κέντρο βλέπω επιστροφή Ρούμπεν, με Τσέριν και Μπακασέτα, δεξιά τον Παλάσιος, αριστερά τον Μπερνάρ και στη θέση του φορ είναι ανοιχτό για Γερεμέγεφ και Σπόραρ», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ιωαννίδης θα είναι εκτός, δεν δίνω πολλές πιθανότητες να είναι και στο ματς με τη Λαμία, για να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης. Στον Παναθηναϊκό κάηκαν με τον χηλό βάζοντας τον Ιωαννίδη να παίξει με τον Ατρόμητο και τώρα φυσάνε και το γιαούρτι», πρόσθεσε.

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, αλλά να πάρει το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x