Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μισή χρονιά για τον Παναθηναϊκό τα τρία επόμενα ματς - Παλάσιος και οι δέκα του ντέρμπι στην 11άδα με Άρη»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία του 3Χ3 για τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Άρη και αναφέρθηκε στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό το απόλυτο των νικών απέναντι σε Άρη και Λαμία, προκειμένου να μείνει μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, όσο ήταν και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τα τρία επόμενα παιχνίδι που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά, η μισή χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Αν καταφέρει και κάνει το 3Χ3, με τον αδιάφορο Άρη -υπό την έννοια του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς θα το χτυπήσει το ματς- αλλά και με την Λαμία, αν βάλει τους εννιά βαθμούς στο σακούλι ακόμα και αν δεν είναι πρώτος, θα είναι πολύ κοντά. Θα διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να κάνει την αρχή στο Κλεάνθης Βικελίδης», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως επιστρέφει ο Παλάσιος και θα είναι μαζί με τους δέκα του ματς με την ΑΕΚ, εκείνοι που θα συνθέσουν την 11άδα του «τριφυλλιού» μεθαύριο, εκτός και αν ο Τερίμ επαναφέρει τον Αράο στα στόπερ και βάλει τον Ρούμπεν στο 6.

Παράλληλα, μιλώντας για τα νέα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για τον Ιωαννίδη, ο Αθανασίου σημείωσε ότι, από την στιγμή που εμπλέκεται το έγκριτος δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι υπαρκτό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x