Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Να φτιάξει το μυαλό και να κάνει το καθήκον του με Άρη ο Παναθηναϊκός - Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τίτλο και ότι το ματς με τον Άρη θα είναι δύσκολο πρωτίστως για ψυχολογικούς λόγους.

Με την νοοτροπία πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αναφορικά με την υπόθεση τίτλος, πρέπει να παρουσιαστεί έως το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, το νούμερο ένα για την ομάδα που έχει απωλέσει σημαντικές πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο, είναι να φτιάξει το μυαλό της. Να πειστούν όλοι ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί αλλά ούτε μαθηματικά το έχει πάρει, ενώ έχει και δύο δύσκολα παιχνίδια. Οπότε ο Παναθηναϊκός που την κυνηγάει, θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να περιμένει μια πιθανή απώλεια για να μειώσει την διαφορά. Αν μπει στην διαδικασία ότι χάθηκε το πρωτάθλημα, θα κινδυνεύσει να βγει ακόμα και τέταρτος. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς με τον Άρη. Πρώτο πρόβλημα είναι το ψυχολογικό και μετά το αγωνιστικό», ανέφερε σχετικά.

Αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ναι μεν επέστρεψε ο Σένκεφελντ στις προπονήσεις, αλλά δεν τον βλέπει να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Μπερνάρ.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι θα πρέπει την Κυριακή να πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει θέμα κούρασης μερικών ή ντεφορμαρίσματος κάποιων άλλων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x