Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ντέσερς ή Πάντοβιτς για την επίθεση - Μόνο νίκη ο στόχος στη Λάρισα»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου. Τι είπε για Τζαβέλλα, Ζέκα και το ματς με την ΑΕΛ Novibet.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αγώνα του στην Λάρισα.

Επανέλαβε την είδηση για την ανάληψη καθηκόντων από τον Κάρλος Ζέκα τα οποία είχε μεχρι και χθες ο Γιώργος Τζαβέλλας, τονίζοντας ότι ο τελευταίος προσέφερε στην ομάδα για όσο διάστημα ήταν μέλος της ομάδας.

Για τον αυριανό αγώνα επεσήμανε ότι δεν χωράει άλλη απώλεια βαθμών με τους πράσινους να έχουν στόχο τη νίκη. Για την 11άδα έκανε μια εκτίμηση, και στάθηκε σε δύο θέσεις στις οποίες φαίνεται ο Ράφα Μπενίτεθ να έχει προβληματισμό για το ποιον θα επιλέξει.

Η μία θέση είναι στο ένα άκρο της επίθεσης με τους Τζούριτσιτς ή Ζαρουρί να τη διεκδικούν και η άλλη είναι στην επίθεση με τους Ντέσερς και Πάντοβιτς είναι στο μυαλό του τεχνικού της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x