Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σήκωσε χθες όλο τον οργανισμό - Πολύ πιθανή η επιστροφή Ζέκα»

Ο Νίκος Αθανασίου έβγαλε το καπέλο στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του bwinΣΠΟΡ FM για την στήριξη στην ομάδα και αναφέρθηκε στην «υπόσχεση κυρίων» που υπάρχει με τον Ζέκα, για να γυρίσει.

Στην πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα στήριξη που πρόσφερε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στους ποδοσφαιριστές του και συνολικά σε όλο τον οργανισμό στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Aν ήσουν στο γήπεδο ή έβλεπες τον κόσμο στο πρόσωπο, αυτό που επικρατούσε στο τέλος της ημέρας ήταν η στεναχώρια. Για ένα πρωτάθλημα που χάθηκε την προτελευταία αγωνιστική, ουσιαστικά, αλλά και την τελευταία τυπικά. Ωστόσο, βγήκε σε ένα συλλαλητήριο στήριξης και αγάπης για την ομάδα. Μια συμπεριφορά που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα από τους οπαδούς και μάλιστα σε ένα δύσκολο βράδυ. Που σφραγίστηκε και τυπικά ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Για αυτό πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον κόσμο που στήριξε τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Είναι η πρώτη φορά που είδαμε πανό υπέρ ενός προπονητή. Ο κόσμος έδωσε χείρα βοηθείας στον Παναθηναϊκό, βοήθησε όλο τον οργανισμό να σηκωθεί για την επόμενη ημέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην ατάκα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω τη νέα σεζόν», αναφορικά με τους στόχους του «τριφυλλιού» και την κατάκτηση του τίτλου τη νέα σεζόν.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ζέκα τονίζοντας ότι υπήρχε μια υπόσχεση πως όταν έφευγε από την Κοπεγχάγη, θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό να τελειώσει την καριέρα του, εξ ου και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x