Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ταχύτητα, όχι βιασύνη για τον προπονητή – Απόλυτα σωστή η απόκτηση Γεντβάι»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δεδομένα γύρω από τον επόμενο τεχνικό του Παναθηναϊκού και εξήγησε γιατί η μεταγραφή του Τιν Γεντβάι ήταν μια απόλυτα σωστή κίνηση.

Να κινηθεί γρήγορα, αλλά όχι και βιαστικά αναφορικά με την ανεύρεση προπονητή, οφείλει ο Παναθηναϊκός, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι και σε συζητήσεις και σε διαπραγματεύσεις και σε επαφές ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο με έναν προπονητή αυτό. Δεν έχω εικόνα ποιος μπορεί να είναι ο εκλεκτός, τα περισσότερα ονόματα που έχουν γραφτεί δεν έχουν κάποια βάση. Δεν είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει με βιασύνη ο Παναθηναϊκός. Άλλο η ταχύτητα, που πρέπει να δείξει. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος, που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν από πλευράς «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν μπορεί ένας σύλλογος να «κατεβάζει ρολά» και να μην παίρνει κάποιες αποφάσεις μέχρι να έρθει ο προπονητής, χαρακτηρίζοντας απόλυτα σωστή την απόκτηση του Γεντβάι με κανονική μεταγραφή και… εξηγώντας το γιατί.

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι όλα δείχνουν επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ τη νέα χρονιά σε… μόνιμη βάση, ήτοι για όλα τα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ενώ σημείωσε πως και η υπόθεση της μεταγραφής του Ντραγκόφσκι, προκειμένου να κάνει ένα δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Λοντίγκιν, βρίσκεται σε καλό δρόμο για το «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x