Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό για την απώλεια του πρωταθλήματος και εξήγησε γιατί δεν τον... παίρνει να χαθεί και το Κύπελλο.

Για εικόνα από πλευράς Παναθηναϊκού που δεν σε έπειθε ότι θα πάρει τον τίτλο έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ.

«Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα, να χάσει έναν τελικό πρωταθλήματος με κάτω τα χέρια. Το θέμα είναι ότι η γενικότερη εικόνα του Παναθηναϊκού μέσα στον χρόνο δεν σε έπειθε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους. Το λέω γιατί είχε βασιστεί στην τρομακτική κατάσταση του Ιωαννίδη, στην εικόνα του Μπερνάρ στο τελευταίο τετράμηνο και στην έλευση του Μπακασέτα. Σε όλα τα υπόλοιπα, που μπορούσε να δουλέψει και να διορθώσει ο Τερίμ, τα πράγματα πήγαν χειρότερα. Ο Παναθηναϊκός δεν βελτιώθηκε σε κάποια από τις πέντε καταστάσεις του παιχνιδιού. Το ότι έφτασε έως εδώ, να διεκδικεί το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, οφείλεται στον ατομικό παράγοντα και στην ψυχολογία που όντως έδωσε ο Τερίμ, αλλά αυτό δεν σε οδηγεί πλέον σε έναν τίτλο», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν μπορεί να είναι κριτήριο για την επιλογή ενός προπονητή μόνο το βιογραφικό του, με τον Τερίμ να έχει κατά την γνώμη του το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς «τριφυλλιού».

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι τις απαντήσεις σε αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Τερίμ, είτε τώρα είτε στο τέλος της σεζόν, θα τις πάρει αν κοιταχτεί στον καθρέπτη και απαντήσει σε κάποια βασικά, ποδοσφαιρικά, ερωτήματα.

Και τόνισε πως, ανεξάρτητα από την κατάληξη στο τέλος της σεζόν, οι «πράσινοι» δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε σε νέο «ράβε-ξήλωνε», αλλά αντιθέτως να διατηρήσουν τον κορμό και να τον εμπλουτίσουν με μεταγραφές «τύπου Μαξίμοβιτς».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x