Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Οδηγός για τον Παναθηναϊκό τα ματς με τους μικρομεσαίους – Δύο θέσεις ανοιχτές για την 11άδα»

Ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ως το πιο δύσκολο ματς στην επαρχία για τον Παναθηναϊκό αυτό με τη Λαμία, εξηγώντας το γιατί, ενώ μίλησε και για το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα τελευταία νέα από το… δικαστικό ρεπορτάζ, με αφορμή την επικείμενη εκδίκαση των εφέσεων Ολυμπιακού αλλά και Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Θα εκδικαστούν σήμερα η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του αλλά και του Παναθηναϊκού, για την καίρια παρέμβαση. Είναι σημαντικό να τα καταφέρει, καθώς, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει και στο CAS. Το ακόμα πιο σημαντικό φυσικά έχει να κάνει με την τιμωρία και επειδή υπάρχει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το αργότερο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε το αυριανό ματς με τη Λαμία ως το πιο δύσκολο που έχουν δώσει φέτος οι «πράσινοι» στην επαρχία, υπενθυμίζοντας παράλληλα το 6x6 και το 23-1 με τους «μικρομεσαίους» στο πρωτάθλημα.

O Αθανασίου υπενθύμισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια για το ματς στην Φθιώτιδα, αλλά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ που ζητάει από τον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο.

Ενώ αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι ουσιαστικά παίζονται δύο θέσεις τις οποίες διεκδικούν Βέρμπιτς και Μαντσίνι για το αριστερό άκρο, αλλά και οι Σπόραρ-Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x