Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ολοκληρωτικός Παναθηναϊκός - Έκανε δώρο ο Ανιγκό στον Ιβάν»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στη διαφορά σε ένταση, τακτική και πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό σε ντέρμπι, από όλες τις απόψεις, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-0.

«Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι φέτος. Ήταν κυριαρχικός και ολοκληρωτικός. Επέτρεψε στον Ολυμπιακό μόνο μια καθαρή ευκαιρία, είχε τεράστια διαφορά από τον αντίπαλό του στο κομμάτι της έντασης και της αυταπάρνησης. Ήταν ένα ωραίο δώρο του Ανιγκό στον Γιοβάνοβιτς. Υπήρχαν μόνο ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ που έτρεχαν για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε ένα κέντρο που πίεζε ακατάπαυστα και έπαιρνε όλες τις δεύτερες μπάλες», τόνισε.

«Έβλεπες μια ομάδα με έντεκα λιοντάρια και μια άλλη που απλώς μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει και με την πνευματική προετοιμασία που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Όση ποιότητα κι αν διαθέτει ατομικά ο Ολυμπιακός, έχει τεράστια διαφορά ως ομάδα από τον φετινό Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Ειδική μνεία έκανε στην απόδοση του Φακούντο Σάντσες. «Ήταν συγκλονιστικός, δεν θυμάμαι να έχει κάνει άλλο τέτοιο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς βλέπει στο πρόσωπό του τον απόλυτο παίκτη ομάδας, ένα παιδί που είναι παράδειγμα στα αποδυτήρια και παρότι έχει να παίξει καιρό, έδειξε την εικόνα πανέτοιμου ποδοσφαιριστή», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x