Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Όμορφο που εκπληρώθηκε η υπόσχεση και ο Ζέκα γύρισε σπίτι του, στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου χαιρέτησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την επιστροφή Ζέκα στο… σπίτι του, επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επιπλέον δημιουργία στον άξονα, ενώ αναφέρθηκε και στον «καυτό» Λινγκρ.

Για μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική ιστορία, όπως είναι αυτή της επιστροφής του Ζέκα στον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του μεταγραφή, όπως αναμενόταν, με τον Ζέκα να γυρίζει σπίτι του. Το θέμα το έχουμε εξηγήσει, το έχουμε αναλύσει και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε. Είναι όμορφο, από συναισθηματικής άποψης ότι, μια υπόσχεση που δόθηκε τότε, εκπληρώνεται έξι χρόνια μετά και ο Ζέκα θα κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδί που έχει τιμήσει όσο λίγοι την φανέλα, αλλά και που καταλαβαίνει που έρχεται και πως μπορεί να βοηθήσει. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθήσει. Ο Γιοβάνοβιτς δεν είχε ένσταση, σεβάστηκε κάποια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανάλαβε ότι το «τριφύλλι» έχει τεράστια ανάγκη να πάρει παίκτες στη μεσαία γραμμή για να τον ανεβάσουν επίπεδο στο δημιουργικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Αθανασίου έκανε ειδική μνεία στα εντυπωσιακά στατιστικά του Λινγκρ, ο οποίος αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού αλλά και μια δύσκολη περίπτωση, καταγράφοντας τι έχει κάνει φετινή σεζόν με την Σλάβια Πράγας.

Ενώ ερωτηθείς για το αν θα πάρουν τρίτο επιθετικοί οι «πράσινοι» και ποιος θα είναι αυτός, απάντησε ότι δεν βλέπει διάθεση να αποκτηθεί κάποιος, θυμίζοντας ότι υπάρχει συμβόλαιο και με τον Γερεμέγεφ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x