Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Παίρνει βαθμούς και ψυχολογία με νίκη επί της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Έρχονται εξελίξεις για στόπερ»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει την Κυριακή και σημείωσε ότι εντός των επόμενων 48 ωρών θα υπάρξει εξέλιξη με την απόκτηση αμυντικού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού από πλευράς Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Περιμένουμε εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο, είναι στην τελική ευθεία ο δανεισμός του Ακαϊντίν από την Φενέρ. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες για να έρθει ο Τούρκος αμυντικός μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Υπάρχει και η περίπτωση του Ούγκο, γιατί ο Τερίμ θέλει κι έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, αλλά έχει αρχίσει και πιέζει ο χρόνος. Όσο περνούν οι ημέρες στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει ο Παναθηναϊκός να κλείσει αυτό το κενό στην άμυνα. Ο ερχομός ενός νέου προπονητή όπως είναι λογικό άλλαξε κάποια δεδομένα», ανέφερε σχετικά.

Αναφορικά με το κυριακάτικο ματς των «πράσινων» με την ΑΕΚ ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως «είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, δεν θα είναι εύκολο αλλά όταν υπάρχουν τόσα πολλά χωρίς νίκη, πρέπει ο Παναθηναϊκός να βάλει μια κόκκινη γραμμή. Η παρουσία του στην κορυφή έως το τέλος της σεζόν σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τα αποτελέσματα των ντέρμπι. Αν νικήσει την ΑΕΚ την αφήνει στο -5 και καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό θα είναι, κυρίως από ψυχολογική άποψη».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σημείωσε ότι θα είναι διαθέσιμος ο Σένκεφελντ, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην 11άδα του Παναθηναϊκού, αλλά από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά ενώ η επιστροφή του επιτρέπει την μετατόπιση του Αράο στα χαφ.

Παράλληλα, o Αθανασίου έκανε το δικό του σχόλιο και για το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» με τη Μονακό, αναφέροντας ότι ήταν αναμενόμενη η βελτίωση της και εξηγώντας το γιατί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x