Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δείχνει να πηγαίνει καλά του Ούγκο - Ελάχιστες οι πιθανότητες να μείνει ο Μπρινιόλι»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου.

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού αναφέρθηκε τόσο στα μεταγραφικά, όσο στο θέμα της ανανέωσης του Μπρινιόλι και τέλος στα αγωνιστικά ζητήματα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σχετικά με την υπόθεση του Μπρινιόλι ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πράσινους επισημαίνοντας ότι δεν είναι θέμα χρημάτων αυτή την χρονική στιγμή, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του όμως σε άλλη ομάδα, την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι έχει να κάνει τα μεταγραφικά, ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι η προσπάθεια απόκτησης του Ούγκο από τους πράσινους δείχνει να πηγαίνει καλά με τους υπεύθυνους της ομάδας να έχουν επαφές με τον παίκτη αλλά και την ομάδα του. Υπογράμμισε ότι ο Ούγκο είναι ο παίκτης που αποτελεί την επιλογή των ανθρώπων του τριφυλλιού για τον στόπερ ο οποίος θα έχει τη θέση του βασικού, ενώ ο Ακαϊντίν, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για να παίξει στο ματς του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου, είναι μια επιλογή ενός παίκτη που έρχεται να δώσει σημαντική λύση στο ροτέισον της ομάδας.

Τέλος για τα αγωνιστικά ζητήματα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Νίκος Αθανασίου επεσήμανε ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να δείξει την αποτελεσματικότητα που δεν είχε στα άλλα ντέρμπι στην εφετινή σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x