Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πλήρης μετά από έναν μήνα ο Παναθηναϊκός – Προβάδισμα όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις πολλές, πλέον, λυσεις που έχει ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Πανσερραϊκό και αναφέρθηκε στις προθέσεις του Φατίχ Τερίμ για την 11άδα.

Ενισχυμένος μέσω των επιστροφών θα παρουσιαστεί στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός, έχοντας επιλογές για το ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός θα πάει στις Σέρρες χωρίς τον Ιωαννίδη, αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα είναι μεγάλη έκπληξη. Δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μια προπόνηση, σε αντίθεση με τους Βαγιαννίδη, Βέρμπιτς και Σπόραρ που θα είναι στη διάθεση του Τερίμ και ο Τούρκος τεχνικός θα αποφασίσει αν θα τους χρησιμοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πλήρης μετά από έναν δύσκολο μήνα, έχοντας επιλογές για να χρησιμοποιήσει και από τον πάγκο. Ο Τερίμ δούλεψε πολύ στην τακτική για το ματς με τον Πανσερραϊκό», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στη νίκη του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού έχουν ένα προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ οπότε ίσως να θελήσει να έχει κάποιους ποδοσφαιριστές «φρέσκους».

Ερωτηθείς για τον Πάλμερ-Μπράουν, ο Αθανασίου επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να γίνει μια επέμβαση που θα αφήσει τον Αμερικανό αμυντικό εκτός για δύο επιπλέον μήνες και δεν βλέπει πως θα προλάβει να είναι έτοιμος μέσα στη σεζόν.

Ενώ μιλώντας για το νέο γήπεδο των «πράσινων», σημείωσε ότι πήγε λίγο πίσω, αφενός λόγω των εκλογών και της έλευσης του Χάρη Δούκα, αφετέρου από ένα ξεκάθαρο λάθος του απερχόμενου Δημάρχου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x