Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολλές πιθανότητες για πρόκριση με Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός - Πάει λίγο πίσω του Λινγκρ»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί η Ντνίπρο θα αποτελούσε τον «ιδανικό» αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά και κατέγραψε τα τελευταία δεδομένα για τον Όντρεϊ Λινγκρ.

Ντνίπρο με… κλειστά μάτια θα διάλεγε ο Νίκος Αθανασίου, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με τον επιθυμητό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους.

«Ο τρόπος που χάνει το πρωτάθλημα η Γκενκ, στο 94’, με μυθικό σουτ του Αλντερβάιρελντ δεν υπάρχει. Ανάμεσα σε Ντνίπρο και Γκενκ, αναλύοντας τα δεδομένα από πριν, νομίζω ότι είναι αντίπαλοι δύο διαφορετικών ταχυτήτων. Η Ντνίπρο φαντάζει ως ο απόλυτα ιδανικός αντίπαλος, είναι μια ομάδα που δεν έχει έδρα, σε αντίθεης με την Γκενκ, που είναι πολύ σημαντικό. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, η Γκενκ παίζει σε υψηλές εντάσεις, δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Η Ντνίπρο δεν έχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, ξεχωρίζει ο σέντερ φορ o Ντόβμπικ που εδώ και δύο χρόνια θέλει να τον πουλήσει. Αν ο Παναθηναϊκός κληρωθεί με την Ντνμίπρο δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι φαβορί αλλά θα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει. Ούτε με την Γκενκ θα είναι χαμένος από χέρι, αλλά θα είναι μεγαλύτερη η δυσκολία. Θα είναι σούπερ η κλήρωση αν είναι η Ντνίπρο. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός απέχει χρόνια από την Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως η περίπτωση του Λινγκρ φαίνεται ότι θα πάει λίγο πιο πίσω με τα υπάρχοντα δεδομένα, αφού ο ίδιος ο παίκτης δείχνει λίγο αναποφάσιστος τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να μιλάμε για «ναυάγιο».

Ενώ ο Αθανασίου πρόσθεσε ότι είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει αριστερό μπακ, παρότι περιμένει και τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων του Γκάνεα, και μάλιστα έναν παίκτη που θα... χτυπήσει την πόρτα της 11άδας, βάζοντας ανταγωνισμό στον Χουάνκαρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x