Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ σωστή η στάση του Παναθηναϊκού - Ποιος σοβαρός ελίτ διαιτητής θα έρθει εδώ;»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε ντεμπούτο στον bwinΣΠΟΡ FM αναφερόμενος στη σωστή στάση που κράτησαν Παναθηναϊκός και Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση των «6» και στη… Μπανανία που είναι ποδοσφαιρικά η Ελλάδα.

Στην εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα που έδειξαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη χθεσινή συνάντηση των ομάδων με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο, η οποία επιβεβαίωσε ότι η χώρα μας είναι… ποδοσφαιρική Μπανανία, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου έκανε το… ντεμπούτο του σήμερα ο Νίκος Αθανασίου.

«Η στάση του Παναθηναϊκού, σε μια συνάντηση που θα χαρακτήριζα μνημείο ντροπής, γιατί υπήρχαν συμπεριφορές από τους παράγοντες του Ολυμπιακού που ήταν μνημείο χυδαιότητας και ελπίζουμε να μην ξαναδούμε, ήταν μια πάρα πολύ σωστή στάση. Η συμπεριφορά των Γιάννη Αλαφούζου και Λεωνίδα Μπουτσικάρη ήταν πολύ νορμάλ, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλους Νταμπάνοβιτς. Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να ορίζονται οι καλύτεροι και αν είναι να μην έρχονται αυτοί, μόνο τότε να πάμε σε λύση Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι θα αξιολογούνται αυστηρά. Αλήθεια, όμως, ποιος σοβαρός ελίτ διαιτητής θα έρθει σε αυτή την… Μπανανία; Αυτό αναρωτιέμαι εγώ», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι είναι ανοιχτές οι υποθέσεις των Σπόραρ και Ιωαννίδη, με τον δεύτερο να είναι καλύτερα και εκτός απροόπτου να είναι διαθέσιμος για το ματς των «πράσινων» με τον Βόλο, ενώ και ο Σλοβένος έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x