Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρέπει να κερδίσει... προβλήματα και Κηφισιά ο Παναθηναϊκός - Η λογική λέει ΟΑΚΑ για τον τελικό»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι παρά τις απουσίες και την κόπωση, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Κηφισιά και σχολίασε την έδρα διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Betsson.

Την… λογική επικαλέστηκε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, στο Ολυμπιακό στάδιο.

«Η είδηση της ημέρας αφορά το ΟΑΚΑ, διότι η λογική λέει ότι από τη στιγμή που το μεγαλύτερο και το πιο ασφαλές γήπεδο της χώρας θα είναι διαθέσιμο, ο τελικός του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί εκεί. Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Άρης τελικό ήταν το 2010, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μάλιστα. Αν προκριθεί λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξει το εξής απλό: αν θα παίξει σε ένα ματς στον Βόλο, με μαθητές, ή ένα ματς στην Αθήνα, όπου θα μπορεί όμως να κατεβάσει χιλιάδες οπαδούς του. Αν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τον Άρη ή τον Παναιτωλικό για έναν… κανονικό τελικό, με κόσμο και από τις δύο ομάδες, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Το καλοκαίρι το ΟΑΚΑ ήταν ρημάδι, αλλά ο Παναθηναϊκός δαπάνησε κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για το φτιάξει, χωρίς ποτέ να αποζημιωθεί μάλιστα. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε έναν κανονικό τελικό φέτος», ανέφερε σχετικά.

Μιλώντας για το επερχόμενο ματς των «πράσινων» με την Κηφισιά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας. Υπάρχει και το φυσιολογικό άδειασμα, μετά από μια τόσο μεγάλη πρόκριση, υπάρχει και η σωματική κόπωση. Έχει και σημαντικές απουσίες, ο Γεντβάι θα είναι εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες. Χουάνκαρ και Τζούριτσιτς επίσης θα είναι εκτός. Ο Μπερνάρ επίσης είναι τιμωρημένος, να δούμε και με τον Τσέριν τι θα γίνει. Ό,τι συνθήκες και να υπάρχουν, βέβαια, δεν μπορούμε να συζητάμε για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Το καλό είναι ότι επιστρέφει ο Ρούμπεν».

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι πρέπει να γίνει μια διαχείριση από πλευράς Τερίμ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, με ένα ελεγχόμενο ροτέισον τριών-τεσσάρων αλλαγών στην εκάστοτε 11άδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x