Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρωτοστάτης στην καθαίρεση Μαρινάκη ο Παναθηναϊκός»

Για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού στη λίγκα και το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικείμενη καθαίρεση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια καθαίρεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League και βρήκαν συμπαραστάτες στα πρόσωπα και των άλλων μεγάλων ομάδων. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και καθαιρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την προεδρία της Super League, ο επικρατέστερος δεν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος», σημείωσε.

Όσο για το μεγάλο ματς της Πέμπτης για το Europa League είπε: «Μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί sold out για τη Μακάμπι Χάιφα, έχουν μείνει ελάχιστες εισιτήρια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά και αρκετά δύσκολο. Για τον Παναθηναϊκό μεγάλο το κίνητρο όχι απλώς να περάσει, αλλά να το κάνει και με νίκη. Τα προβλήματα για τον Γιοβάνοβιτς είναι τα γνωστά, με τις απουσίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα είναι στην τριάδα της επίθεσης Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης. Για την άμυνα πιστεύω θα επιλέξει τον Γεντβάι γιατί δεν θέλει να χάσει τον Αράο από τα χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x