Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πως διαγράφεται ο μεταγραφικός ορίζοντας του Παναθηναϊκού - Στα δικαστήρια το θέμα με το ΟΑΚΑ»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι περιμένει ένα καυτό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό σε μεταγραφικό επίπεδο και μετέφερε την αίσθησή του για τη λύση του ζητήματος με το Ολυμπιακό στάδιο.

Την πρόβλεψη ότι η υπόθεση του Ολυμπιακού σταδίου, που θέλει να αγωνιστεί από του χρόνου ο Ολυμπιακός αλλά διαθέτει σύμβαση αποκλειστικότητας ο Παναθηναϊκός, θα λυθείς τα δικαστήρια έκανε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να κάνω μια υπενθύμιση για το θέμα του γηπέδου. Διαβάζω και ακούω ότι θα αποφασίσει το Μαξίμου, υπήρχε μια δήλωση του Βρούτση ότι η Κυβέρνηση ήταν θετική να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να κάνει χρήση του ΟΑΚΑ. Να θυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός έχει σύμβαση αποκλειστικότητας, δεν υπάρχει περίπτωση αν το επιτρέψει οπότε τα πράγματα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Κάτι άλλο δεν βλέπω. Ακόμα και για το ματς της Εθνικής με την Αγγλία, έδωσε το οκ ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει και το γήπεδο μπάσκετ λίγα μέτρα πιο δίπλα, με πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Βλέπω κινητικότητα, για αυτό το επισημαίνω», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι βλέπει ένα ιδιαίτερα «καυτό» καλοκαίρι για τους «πράσινους» σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς θέλουν σίγουρα γκολκίπερ, αριστερό αλλά και δεξιό μπακ, τουλάχιστον έναν στόπερ, όπως και δύο παίκτες στην μεσαία γραμμή, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τις οκτώ με εννιά κινήσεις.

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι στον πρώτο γύρο των playoffs θα φανεί που το… πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς αν δεν πάρει τα δύο ματς που έχει στην έδρα του, παύει να υφίσταται η όποια κουβέντα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x