Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αν ανέβουν Σπόραρ, Μπερνάρ και Βέρμπιτς θα αυξηθούν και οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM πως αν Σπόραρ, Μπερνάρ και Βέρμπιτς «ανέβουν» κι άλλο θα αυξηθούν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για τίτλο και τόνισε ότι η νίκη με τον Βόλο είναι μονόδρομος.

Τον διπλό στόχο του Παναθηναϊκού στο επικείμενο ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να περιμένει άλλο αποτέλεσμα απέναντι στον Βόλο, η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι μια ομάδα που του ταιριάζει κιόλας, όποτε την έχει βρει την έχει κερδίσει και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Στόχος του είναι να πάρει τη νίκη και να φτιάξει την αυτοπεποίθησή του αλλά και τον κόσμο του, ενόψει των δύο πολύ δύσκολών παιχνιδιών με Άρη και Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, o ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το μοναδικό πρόβλημα για το «τριφύλλι» είναι ο Πούχατς, που έχει ίωση, δεν πήγε στο Κορωπί σήμερα και θα δούμε μέρα με τη μέρα αν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ενώ ο Αθανασίου σχολίασε ότι αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει περισσότερα πράγματα από τους Σπόραρ, Μπερνάρ και Βέρμπιτς -χωρίς να βάζει την έως τώρα προσφορά τους, την οποία και κατέγραψε, στην ίδια μοίρα- στα playoffs, θα μπορέσει να πάρει και μεγαλύτερη βοήθεια στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x