Τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την σημερινή μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα playoffs της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι στους πράσινους σήμερα το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η νίκη επί της Ένωσης καθώς είναι και το μόνο αποτέλεσμα που κρατά ζωντανό με όσες πιθανότητες υπάρχουν την ομάδα το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου.

Ο Νίκος Αθανασίου υπογράμμισε ότι για την 11άδα μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν, αναφέροντας ότι ο Μπακασέτας αν και έχει πολλά παιχνίδια μαζεμένα στις τελευταίες ημέρες δεν μπορεί να λείψει από αρχικές επιλογές, ο Μαντσίνι ή ο Βέρμπιτς είναι το δίλημμα για την δεξιά πλευρά της επίθεσης με τον πρώτο να έχει το στοιχείο ότι βοηθάει στην άμυνα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα πιθανές επιλογές είναι οι Ντραγκόφσκι, Αράο, Γεβντάι, Χουάνκαρ, Κότσιρας, Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Τέλος υπογράμμισε το γεγονός ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια καλύτερη επιλογή διαιτητή για ένα τέτοιο παιχνίδι τέτοιας σημασίας και όχι ένας ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ ξανά στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x