Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο Λινγκρ - Ακόμα το σκέφτεται ο Κουρμπέλης»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Όντρεϊ Λινγκρ πιέζει και αυτός με τον τρόπο του για να έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ κατέγραψε τις αμφιβολίες του Δημήτρη Κουρμπέλη για το μέλλον του.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αποδεχόμενος την πρόταση του Παναθηναϊκού, ή επιλέγοντας εκείνη της Τράμπζονσπορ, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Αυτές οι ώρες και οι ημέρες ανήκουν δημοσιογραφικά στον Κουρμπέλη και την απόφαση ζωής που θα πάρει, αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή θα πάει στην Τράμπζονσπορ. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ακόμα το σκέφτεται, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι σίγουρο. Είναι λογικό να το σκέφτεται ακόμα, η πρόταση των Τούρκων είναι πολύ καλή, ο Παναθηναϊκός πολύ σωστά κατ’ εμέ δεν έχει ανέβει σε ένα ποσό που να μην ανταποκρίνεται στο στάτους του παίκτη, οπότε νομίζω ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε την απόφαση του αρχηγού. Αν ήταν 100% σίγουρη η απόφασή του να πάει στην Τουρκία, θα το είχε πει», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την υπόθεση του Λινγκρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» δουλεύει πολύ το τελευταίο διάστημα για να μπορέσει να την υλοποιήσει, έχοντας μάλιστα για «σύμμαχο» και τον ίδιο τον Τσέχο άσο.

Ενώ ο Αθανασίου χαρακτήρισε ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός δεξιού μπακ μέχρι να αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός για προετοιμασία, με το όνομα του Πρεσιάδο να έχει ήδη δει το φως τη δημοσιότητας, αλλά να μην έχει διαρρεύσει κάποια άλλη περίπτωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x