Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θα το πάρει επειδή θα το αξίζει ο Παναθηναϊκός - Αστείος ο τρόπος ορισμών της ΕΠΟ»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει το πρωτάθλημα, θα οφείλεται στη δουλειά του και μόνο και στάθηκε στα όσα κωμικοτραγικά γίνονται με τους ορισμούς διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται μόνος του και αν πάρει το φετινό πρωτάθλημα θα είναι επειδή το αξίζει με όσα κάνει πάνω στο χορτάρι, παρά τις αστειότητες της ΕΠΟ στο κομμάτι των ορισμών των διαιτητών και τις δύο «πιστολιές» που έχει φάει, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Για τον πόλεμο ανακοινώσεων να πω ότι αν όντως ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κάποια ανίερη συμμαχία με τον Ολυμπιακό όπως κατηγορείται από την ΑΕΚ, τότε αφενός δεν θα είχε ασκήσει βέτο στο να βρίσκει διαιτητές η Λίγκα μέσω του Μαρινάκη, αφετέρου δεν θα έβγαζε ανακοίνωση όταν ξανά η Λίγκα είχε τοποθετηθεί εναντίον της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν συμφωνεί. Αυτά τα δύο μόνο δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία συμμαχία, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα το έχει κάνει πάνω στο χορτάρι, με την δουλειά του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του. Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει κάθε λόγο να φωνάζει στα πλέι οφ αλλά δεν το κάνει, και σωστά κατά την γνώμη μου ασχολείται μόνο με το ποδοσφαιρικό και επεμβαίνει όταν χρειάζεται, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Έχει φάει δύο πιστολιές ήδη στα πλέι οφ. Είναι αστείος ο τρόπος που ορίζει η ΕΠΟ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην πολύ καλή, συνολικά, ανασταλτική λειτουργία των «πράσινων», επισημαίνοντας: «Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, εδώ και δύο μήνες, που έχει κρατήσει το μηδέν, ο Παναθηναϊκός έχει περιορίσει πάρα πολύ τις ποιοτικές ευκαιρίες των αντιπάλου του. Ο μέσος όρος των αναμενόμενων αντίπαλων γκολ είναι 0,65 και μας δείχνει ότι δεν δέχεται γκολ επειδή η ανασταλτική του συμπεριφορά δεν περιορίζεται μόνο στην άμυνα. Είναι μια ομάδα που πιέζει ψηλά, προσπαθεί να κάνει άμεση ανάκτηση της κατοχής της μπάλας, έχει τρεξίματα και όλο αυτό αποτυπώνεται στην πολύ αποτελεσματική του άμυνα».

Ενώ σχολιάζοντας το θέμα των Πολωνών διαιτητών, ο Αθανασίου σημείωσε ότι είναι ευχής έργο που θα ασχοληθεί ένας σοβαρός οργανισμός όπως η UEFA και θα μάθουμε τι έγινε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x