Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θέλει τρία 11αδάτα χαφ πλέον ο Παναθηναϊκός - Έγιναν τα αυτονόητα με Κουρμπέλη»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις μεταγραφικές ανάγκες του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση Κουρμπέλη και σκιαγράφησε το προφίλ των παικτών που εξετάζονται.

Την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής με τρεις ποιοτικούς και κυρίως δημιουργικούς ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Όσο πλησιάζουμε στην 25η Ιουνίου, τόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κλείνει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του. Αν μέχρι τότε έχει πάρει έναν ποδοσφαιριστή, υπάρχει πρόβλημα ξεκάθαρο. Απλά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα έχει κάνει μέχρι τότε. Δεν μπορούμε τώρα να πούμε ότι έχει καθυστερήσει. Εχει θέσει σαν στόχο να έρθουν 3-4 κομβικοί παίκτες και να δουλέψουν με την ομάδα, άρα πρέπει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Θέλει ένα δεκάρι, ένα οκτάρι και ένα δεκάρι σίγουρα πλέον ο Παναθηναϊκός και κυρίως παίκτες με δημιουργικά χαρακτηριστικά που θα είναι… ενδεκαδάτοι. Εκεί ήταν το μεγάλο του πρόβλημα, ότι πήρε πολύ λίγα πράγματα σε γκολ, ασίστ και δημιουργία από τα χαφ του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε απόλυτα κατανοητή και σεβαστή και σε αθλητικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο την απόφαση του Κουρμπέλη να μην δεχτεί την πρόταση του «τριφυλλιού», που χειρίστηκε επίσης σωστά την υπόθεση, εξηγώντας τους λόγους.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να πάρει παίκτες που είναι σε άνοδο, βασικοί στις ομάδες τους, χωρίς απαραίτητα να είναι «ονόματα», γεγονός που βγάζει ποδοσφαιρική λογική.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x