Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θέλει χρόνο και μαεστρία για να περάσει ο Τερίμ τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αντικειμενική δυσκολία που έχει μπροστά του ο Φατίχ Τερίμ και εξήγησε το σκεπτικό της απόκτησης του Δημήτρη Λημνιού από πλευράς Παναθηναϊκού.

Τις ιδέες που θέλει να περάσει στον Παναθηναϊκό αλλά και την δυσκολία του εγχειρήματος του Φατίχ Τερίμ λόγω του «σφιχτού» προγράμματος, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«H αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν θα χρειαστεί χρόνο, δεν είναι εύκολο. Θέλει να παίζει πιο γρήγορα, να πιέζει περισσότερο και το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι η ένταση. Δουλεύει πολύ στο τρανζίσιον από τις πρώτες προπονήσεις και θέλει να δημιουργήσει ένα άλλο μοντέλο από αυτό του Γιοιβάνοβιτς, με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό την κατοχή της μπάλας. Θέλει χρόνο και μαεστρία, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι, σήμερα το βράδυ, με πρωτοβουλία του Τερίμ θα γίνει ένα δείπνο, παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», δείγμα της σημασίας που δείχνει στην έννοια «οικογένεια».

Ενώ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τον Λημνιό ως κάποιον που θα του αλλάξει άμεσα τη ζωή, αλλά βάζοντας σε ισχύ ένα πλάνο που αφορά στην ελληνοποίηση του και κρίνοντάς τον ως έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει στο μέλλον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x