Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Το έργο του γηπέδου δεν μπορεί να σταματήσει - Οι πρώτες σκέψεις για το ντέρμπι»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις πρώτες σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, αφού ανέφερε ότι ακόμη είναι αρκετά νωρίς καθώς η προετοιμασία για το ματς ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα το πρωί, υπογράμμισε πως στην άμυνα οι Σένκεφελντ και Γεβντάι θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, και πως οι Χουάνκαρ και Κώτσιρας έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν έναντι των Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη.

Η παρουσία του Αράο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην μεσαία γραμμή με τις άλλες θέσεις δίπλα του να είναι… ερωτηματικό. Ο Παλάσιος όμοια είναι ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει, όπως και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Αθανασίου, αναφέρθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στις οποίες μετέφερε τη βεβαιότητα του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. «Ξεκαθάρισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. Το έργο με βάσει τα όσα έχουν προηγηθεί δεν μπορεί να σταματήσει», ήταν το σχόλιό του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x