Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρική παράσταση του Παναθηναϊκού στη Λαμία - Ματς της χρονιάς με ΑΕΚ»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα… όργια του Ιωαννίδη και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Λαμία, επισήμανε τη συμβολή του Μπακασέτα και μίλησε για «τελικό» την Τετάρτη.

Για ιδανικό σενάριο έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την χθεσινή επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία, κάνοντας λόγο για ματς της χρονιάς σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ήταν μιας υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρική παράσταση αυτή που έδωσε ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, χάρη κυρίως στην τρομερή κατάσταση που βρίσκεται ο Ιωαννίδης. Το περιέγραψε πλήρως ο Μπακασέτας. Ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο και πονηρό, αλλά πάντα η μεγάλη ομάδα όταν έχει κυνικότητα, είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή, μπορεί να τα κάνει εύκολα. Χθες είχαμε το ιδανικό σενάριο, με μια νίκη μεγάλη και παράλληλα τη δυνατότητα στον Τερίμ να κάνει και διαχείριση. Πλέον, υπάρχει ένας τελικός για τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Είναι το ματς της χρονιάς, αν το πάρει θα έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Θα είναι φαβορί, αλλά μέχρι εκεί. Αν το πάρει η ΑΕΚ, θα είναι αυτή, επίσης μέχρι εκεί όμως», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού παρομοίασε τον Μπακασέτα με τον Γκονζάλες, που επίσης είχε έρθει Γενάρη μήνα στο «τριφύλλι», καταγράφοντας τα στατιστικά και την επίδρασή τους στην ομάδα.

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε ποδοσφαιρική ευλογία για τον Παναθηναϊκό τον Ιωαννίδη, επισημαίνοντας όλα όσα έκανε -και- στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ενώ σημείωσε ότι ο Παλάσιος θα επιστρέψει στην αποστολή των «πράσινων» για το ντέρμπι της Τετάρτης αλλά και ότι ο Μπερνάρ πρόλαβε τα χειρότερα, η συμμετοχή του όμως κόντρα στην ΑΕΚ είναι 50-50.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x