Μετά το ισόπαλο 2-2 μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τα «αίματα» άναψαν στο γήπεδο για λίγα λεπτά, όταν οπαδοί και των δύο ομάδων ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.
Λίγο μετά το τελικό σφύριγμα, μερίδα φιλάθλων των γηπεδούχων συγκεντρώθηκε στη γωνία της απέναντι εξέδρας από αυτή των οπαδών της ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν συνθήματα. Η ένταση κλιμακώθηκε προσωρινά, δημιουργώντας ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια.
Η άμεση παρέμβαση των ΜΑΤ και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου απέτρεψε την όξυνση της κατάστασης. Χάρη στις προσπάθειες των δυνάμεων ασφαλείας, τα πνεύματα ηρέμησαν σύντομα και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Διαβάστε Επίσης
Φρέναρε την ΑΕΚ και της έφερε… συγκάτοικους στην κορυφή ο Ατρόμητος! Φωτιά στη μάχη του τίτλου: Τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή! Stoiximan Super League: Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας Τσακίρης: «Δύσκολα χωνεύεται αυτή η γκέλα - Αδικαιολόγητη συμπεριφορά στα δύο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






