Stoiximan Super League

Η μεζούρα του σκανδάλου, οι υπόνοιες ότι κάποιοι πείραξαν τα δοκάρια και η πρόταση Γιαννιώτη!

Η οσμή σκανδάλου στο Περιστέρι και όσα έγιναν στο Ατρόμητος-ΑΕΚ απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα και οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο το είδαμε ΚΑΙ αυτό!

Το 2023 παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος δεν πραγματοποιήθηκε, διότι τουλάχιστον η μία εστία (η μία πλευρά κάνει λόγο και για τις δύο) ήταν πιο κοντή από το ύψος, που προβλέπουν οι κανονισμοί!

Ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, λοιπόν, δεν έγινε ποτέ για αυτόν τον απίστευτο λόγο! Ένας αγώνας, δε, εξαιρετικά κρίσιμος για την έκβαση του πρωταθλήματος, που όλα δείχνουν ότι θα κριθεί στα χαρτιά. Κάτι, φυσικά, που παραπέμπει στις εποχές, όπου τα ματς δεν διεξάγονταν γιατί τα δοκάρια… πριονίζονταν!

Όλο αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει έτσι. Σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό, όπου ήδη έχουν δοθεί… άπειρες αφορμές, προκειμένου να πληγεί η αξιοπιστία του, η οσμή σκανδάλου στο Περιστέρι απειλεί να το τινάξει στον αέρα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπάρχουν υπόνοιες ότι άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες «πείραξαν» τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου! Και προφανώς δημιουργούνται πολλά ερωτήματα, όπως διατυπώθηκαν και στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

- Ήταν ο πρώτος αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, που θα πραγματοποιούνταν με το συγκεκριμένο πρόβλημα;

- Πότε έμαθαν στην ΑΕΚ ότι το ύψος των εστιών δεν είναι το προβλεπόμενο;

- Πότε διαμαρτυρήθηκαν;

- Τα τέσσερα και πέντε εκατοστά διαφορά μπορεί να τα δει το γυμνό μάτι;

Τραγελαφική, εξάλλου, είναι αν μη τι άλλο η εικόνα με τη… μεζούρα, που χρησιμοποιήθηκε στις δύο εστίες για τις μετρήσεις, τις οποίες, θυμίζουμε, με δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, αμφισβητεί!

Και μεταφέρουμε και το εξής, επίσης αδιανόητο: Ο Γιαννιώτης πρότεινε στον Μανούχο να παίξει και στα δύο ημίχρονα στην ίδια εστία!

Όπως και να έχει, οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα, που «γεννήθηκαν» στο Περιστέρι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x