Stoiximan Super League

Αναχωρεί αύριο για Ισπανία ο Ατρόμητος - Η αποστολή για Αλικάντε

Ο Ατρόμητος αναχωρεί αύριο πρωί (15/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Αλικάντε της Ισπανίας, με τον Άνχελ Λόπεθ να κάνει γνωστή στην αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψουν εκεί.

Το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας του για τη σεζόν 2021/22 ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, με τους παίκτες του Ανχελ Λόπεθ να πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση, ρίχνοντας το βάρος στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική.

Σειρά παίρνει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την ομάδα μας να αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης από το «Ελ. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό το Αλικάντε της Ισπανίας, στην οποία θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό, εκτός από τις προπονήσεις, θα διεξαχθούν πέντε φιλικές αναμετρήσεις οι οποίες θα αξιοποιηθούν από τον προπονητή μας, για τα πρώτα του συμπεράσματα εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα και το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίκτες και προσωπικό έχουν υποβληθεί σε μοριακά τεστ από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ άπαντες στην αποστολή έχουν εμβολιαστεί.

Την αποστολή του Ατρόμητου για την Ισπανία απαρτίζουν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Θεοδωράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Χατζηισαΐας, Αθανασίου, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Πισάνο, Νάτσος, Νταβιώτης, Οικονομίδης, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Τσακίρης, Τζαβίδας, Μπουλάρι, Ρονάλντο, Κουλούρης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος.

Ατρόμητος: Αναχωρεί αύριο για Ισπανία -  Η αποστολή

Ο Χάρης Χαρίσης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας ώστε να συνεχίσει από την Ισπανία το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, δίπλα στους συμπαίκτες του, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Τα φιλικά που θα δώσει ο Ατρόμητος στην Ισπανία:

18 Ιουλίου: Έλτσε
21 Ιουλίου: Βαλένθια
24 Ιουλίου: Χετάφε
27 Ιουλίου: Λεβάντε
30 Ιουλίου: Ρεάλ Σαραγόσα

Αναλυτικά και το Staff που θα είναι στην αποστολή για την Ισπανία:

Ατρόμητος: Αναχωρεί αύριο για Ισπανία -  Η αποστολή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x