Stoiximan Super League

«Πόρτα» του Ατρόμητου στη Σίβασπορ για Χαρίση!

Την αρνητική του απάντηση στην τρίτη πρόταση της Σίβασπορ για την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση κοινοποίησε ο Ατρόμητος και ο παίκτης παραμένει κανονικά στο Περιστέρι.

Παίκτης του Ατρόμητου, όπως φαίνεται, θα παραμείνει και φέτος ο Χάρης Χαρίσης, καθώς οι συζητήσεις των Περιστεριωτών με τη Σίβασπορ κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι επανήλθαν στη μάχη της μεταγραφής του Έλληνα χαφ καταθέτοντας, κατά πληροφορίες, πρόταση ύψους 500.000 ευρώ, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά, δεν συναίνεσε στην παραχώρησή του.

Ο λόγος για την αρνητική απάντηση του Ατρόμητου αποτέλεσε ο τρόπος καταβολής των χρημάτων, καθώς οι Κυπελλούχοι Τουρκίας ήθελαν να εξοφλήσουν τον ελληνικό σύλλογο καταβάλλοντας το ποσό σε δόσεις, αλλά ο Ατρόμητος ήταν ανένδοτος, τονίζοντας ότι για να πει το «ναι» ήθελε όλα τα λεφτά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και εφόσον δεν επανέλθουν οι Τούρκοι, ο Χάρης Χαρίσης θα παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στον Ατρόμητο, στον οποίο αποτελεί εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x