Stoiximan Super League

Τιμώρησε τα αμυντικά λάθη του Ατρόμητου ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, τιμωρώντας τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων.

Άρεσε ο Απόλλων Σμύρνης, προβλημάτισε ξανά ο Ατρόμητος! Η Ελαφρά Ταξιαρχία τιμώρησε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και πήρε τη φιλική νίκη στο Περιστέρι με 3-1.

Το ματς είχε εκρηκτικό ξεκίνημα, με τον Σαχλί να μην μπορεί να νικήσει τον Πίριτς σε τετ-α-τετ και στα... καπάκια ο Ατρόμητος να προηγείται στο 9ο λεπτό με κοντινή προβολή του Κλωναρίδη! Άμεση απάντηση του Απόλλωνα, αφού δύο λεπτά μετά ο Σαχλί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 13ο λεπτό δε, η Ελαφρά Ταξιαρχία έφερε τούμπα το ματς. Ο Πίριτς έκανε λαθος πάσα, ο Σλίβκα έκλεψε και έσπασε στον Τσιλούλη, αυτός έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο κίπερ του Ατρόμητου έδιωξε, με τον Ντάουντα να παίρνει το ριμπάουντ για να γράψει το 2-1.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένα δυνατά μαρκαρίσματα (όπως αυτό του Φατιόν στον Μπεντινέλι), χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Για να έρθει στο 43ο λεπτό ο Ματέι με φοβερό σουτ που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας για το 3-1 του ημιχρόνου. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε, παρότι ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Μουνίθ, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παίρνει τη φιλική νίκη στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x