Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης: Έχουν πάρει τον «αέρα» οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Απόλλωνα στο Περιστέρι. Θα πάρει άλλη μια νίκη στα μεταξύ τους ματς η ομάδα του Κόλμαν ή ο Μπάμπης Τεννές θα καταφέρει να ανανεώσει την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-άουτ. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά από τις νίκες που έχουν σημειώσει στις τρείς από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σήμερα έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν με νίκη την διαδικασία των πλέι-οφ.

Εύκολο ή δύσκολο, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δεν μπορεί να αμελήσει κάποιος το γεγονός ότι στις δύο εφετινές τους αναμετρήσεις, οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν νικητές. Ο Απόλλωνας έχοντας ξεκουραστεί ρίχνεται στη μάχη με την ελπίδα να πάρει μια νίκη, ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που θα καταβάλει να παραμείνει στην κατηγορία σκαρφαλώνοντας από την τελευταία θέση.

Ο Ατρόμητος δεν θα έχει στη αποστολή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Νάτσο, ενώ ο Απόλλωνας με τον Τεννέ στον πάγκο θα μπορεί να υπολογίζει στον Μαρτίνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (4-4-2): Γιαννιώτης – Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηϊσαϊας, Μαυρομάτης (Στρούγγης), Τζοβάρας (Καστεγιάνο) – Ροτάριου, Σάλομον, Χαρίσης (Ντένιτς), Μουνίθ – Αλιμπέκ, Κουλούρης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (4-3-3): Κότσαρης – Ντεντάκης (Μπαξεβανίδης), Ρόγκνε, Αλβες, Βιτλής – Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα – Παμλίδης, Ιωαννίδης, Μαρτίνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x