Stoiximan Super League

Απόψε το φιλικό του Ατρομήτου κόντρα στη Λεβάντε

Έτοιμος για το φιλικό με την Λεβάντε ο Ατρόμητος, χωρίς τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, αλλά βλέποντας τους Λούκας Γκαλβάο και Χάρη Χαρίση να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμό.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Ατρομήτου στο Αλικάντε της Ισπανίας, έχοντας μπει πια στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της παρουσίας της στην Ιβηρική χερσόνησο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Περιστεριώτες φτάνουν στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό τους και πάλι κόντρα σε ομάδα της La Liga και συγκεκριμένα τη Λεβάντε, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας στη webtv των καναλιών Novasports και στο YouTube της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Τα ευχάριστα νέα προκύπτουν από την κατάσταση των Λούκας Γκαλβάο και Χάρη Χαρίση, των οποίων η πορεία εξελίσσεται πολύ ενθαρρυντικά, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς προπόνησης.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό φιλικό, εκτός πλάνων του Άνχελ Λόπεθ αναμένεται να μείνει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που λόγω ενός χτυπήματος από το φιλικό κόντρα στη Χετάφε θα προφυλαχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x