Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Αργεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή που έχει ξεχωρίσει

Μια είναι η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει στον Ατρόμητο μαζί με άλλες δύο που αξιολογήθηκαν, όμως οι Περιστεριώτες δεν θα πάρουν νέο κόουτς αν δεν καταφέρουν να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Με τη χειμερινή διακοπή να του δίνει τον χρόνο που χρειάζεται με σκοπό να κάνει την πιο σωστή επιλογή, ο Ατρόμητος συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή, μετά και την αναμενόμενη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο, την επομένη της οδυνηρής ήττας στο Αγρίνιο.

Τις προηγούμενες μέρες οι Περιστεριώτες είχαν ξεχωρίσει τρεις υποψήφιους και συνομιλούσαν μαζί τους, με σκοπό να διακρίνουν την καλύτερη. Πλέον, έχουν επικεντρωθεί σε έναν από αυτούς, ωστόσο πρόκειται για δύσκολη περίπτωση και θα περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Οι «κυανόλευκοι» δεν θα πάρουν προπονητή απλά για να… πάρουν (αν ήθελαν αυτό θα το είχαν κάνει ήδη), ενώ από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του Γιώργου Κορακάκη δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο (μόνο αν δεν βρεθεί κάτι άλλο), ενώ τα ονόματα των Βίκτορ Σάντσεθ και Σα Πίντο δεν φαίνεται να «παίζουν».

Τέλος, όσον αφορά τις αποχωρήσεις παικτών που δεν δικαίωσαν ποτέ τις προσδοκίες το καλοκαίρι που έφτασαν στο Περιστέρι, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και δεν θα περιμένουν τον νέο κόουτς για να δώσει την συγκατάθεσή του, αφού η απόφαση είναι ειλημμένη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x