Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Κουέστα… ο τρομερός

Ο Άρης πέρασε με 3-1 από το Περιστέρι και ο προπονητής της εξέδρας κράτησε πέντε πράγματα από το ματς με τον Ατρόμητο.

Το εντυπωσιακό 3-1 του Άρη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι ανέβασε τους Θεσσαλονικείς στο... συν, με το -6 να γίνεται πλέον ένας βαθμός και τον Άκη Μάντζιο να νιώθει πολύ πιο σίγουρος για την ομάδα του. Ο δε Γιώργος Παράσχος, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του...

Δείτε τα στοιχεία που ξεχώρισε ο προπονητής της εξέδρας.

Άλλος ο Ντένις, άλλος ο... τρομερός: Ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στην ενδεκάδα του Άρη στο ματς με τον Παναθηναϊκό μετά τις κακές πρώτες εμφανίσεις του νεοαποκτηθέντος, Ντένις, και στο Περιστέρι έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Ρωτήστε και τον Κουλούρη, που είδε τον Ισπανό να του λέει «όχι» σε τρεις περιπτώσεις συν μία όπου ο Σπιριντόνοβιτς πήρε το... ριμπάουντ για να σκοράρει προ κενής εστίας. Με τέτοιον Κουέστα, αναβαθμίζεται η αμυντική γραμμή του Άρη.

Παράγοντας Γκάμα: Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είχε κέφια και αποτέλεσε έναν από τους πολυτιμότερους του Άρη, έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας το δεύτερο, με πέναλτι. Οι «κίτρινοι» έχουν ανάγκη τον Πορτογάλο και αυτή ήταν ακριβώς η εμφάνιση που περιμένει ο Μάντζιος από αυτόν, με τον Έλληνα τεχνικό να ευελπιστεί πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι σοβαρό (αποχώρησε λίγο μετά το 2-1 με ενοχλήσεις).

Άλλη ψυχολογία... πάνω από την επιφάνεια: Ο Άρης έχει προσφύγει στο CAS για το -6 με το οποίο έχει ξεκινήσει στη σεζόν, ωστόσο ασχέτως τι θα γίνει εκεί, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τους το... μείον. Στο γήπεδο έχουν επτά βαθμούς, αφαιρώντας την ποινή πέφτουν στον έναν, ωστόσο ακόμα και το γεγονός ότι βρίσκονται πλέον άνω του μηδενός παίζει ρόλο για τη ψυχολογία. Ειδικά μετά τις γκέλες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Έχει δουλειά ο Παράσχος: Η επιστροφή του πολύπειρου προπονητή στον Ατρόμητο για την τρίτη του θητεία εκεί ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα, η οποία άφησε τους Περιστεριώτες στον πάτο της βαθμολογίας. Τα αμυντικά κενά έκαναν... μπαμ, συνεπώς ο Παράσχος έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του για να σουλουπώσει την εικόνα της ομάδας του. Υψηλής σημασίας η επερχόμενη, εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ευεργετική η διακοπή εθνικών ομάδων που ακολουθεί.

Γκολ... αγνοείται για τον Κουλούρη: Αναφέραμε πιο πάνω την τρομερή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Κουέστα. Όμως είναι αλήθεια πως και ο επιθετικός του Ατρομήτου θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια. Ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της Super League 1 δεν έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα ματς φέτος, ενώ για να βρει κανείς το τελευταίο του γκολ, πρέπει να πάει πίσω στο... 2019! Στις 5 Οκτωβρίου, τότε, είχε σκοράρει στην ήττα της Τουλούζ με 3-1 από την Μπορντό. Είναι ασφαλώς και θέμα ψυχολογίας, όταν έρθει το πρώτο γκολ, ο φορ του Ατρομήτου θα χαλαρώσει και ενδεχομένως θα... ξεμπουκώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x