Για την παρουσία των διεθνών του ενημέρωσε ο Ατρόμητος.
Συγκεκριμένα, οι Ντένζελ Γιουμπιτάνα και Γέρε Ούρονεν παραμένουν σταθερά στις κλήσεις του Σουρινάμ και της Φινλανδίας, αντίστοιχα. O πρώτος, λοιπόν, αγωνίστηκε βασικός απέναντι στον Παναμά στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον διεθνή Φινλανδό να παραμένει στον πάγκο στη φιλική ήττα (1-0) της ομάδας του από τη Νορβηγία.
Σε ό, τι αφορά τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο παικτών, την Κυριακή (7/9, 21:45) η Φινλανδία φιλοξενείται από την Πολωνία για τον 7ο όμιλο των ευρωπαϊκών προκριματικών, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης (9/9, 3:30) το Σουρινάμ παίζει στην έδρα του Ελ Σαλβαδόρ. Μετά το πέρας των αγώνων τους, αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Περιστεριωτών ενόψει του ματς με τον Άρη.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
«Φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της εθνικής Σουρινάμ κόντρα στον Παναμά, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πήρε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 0-0.
Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας αγωνίστηκε για 65 λεπτά και βοήθησε το Σουρινάμ να πάρει τον πρώτο του βαθμό.
Ο έτερος διεθνής του ρόστερ μας, Γέρε Ούρονεν, έμεινε στον πάγκο της εθνικής Φινλανδίας στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νορβηγία».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






