Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς 2021/22 ο Ατρόμητος - Τη Δευτέρα η παρουσίαση του Άνχελ Λόπεθ και η «πρώτη» της σεζόν

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του Άνχελ Λόπεθ και λίγο αργότερα η πρώτη προπόνηση του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x