Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Ενισχύεται με Ασεβέδο στα στόπερ - Εκτός πλάνων ο Μαυρομμάτης

Τον 31χρονο Αργεντινό, Λούκας Ασεβέδο, αναμένεται να αποκτήσει ο Ατρόμητος, την ίδια στιγμή που ο Φάνης Μαυρομμάτης βρίσκεται εκτός πλάνων για την ομάδα του Περιστερίου.

Τον έναν εκ των δύο εκλεκτών του για τα στόπερ (που θεωρητικά θα αρχίζουν στην «pole position» για τη βασική ενδεκάδα) βρήκε ο Ατρόμητος, ο οποίος ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Λούκας Ασεβέδο!

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και εφόσον δεν προκύψει κάτι το συγκλονιστικό της τελευταίας στιγμής, η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για 31χρονο Αργεντινό, ο οποίος διακρίνεται για το ύψος του (1,94μ.) αλλά και για το aggressive παιχνίδι του. Από το 2019 αγωνιζόταν στην Κολόν (με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς σε Παλεστίνο και Πλατένσε), ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ροζάριο Σεντράλ, Νουέβα Σικάγο, Εστουδιάντες, Φέρο, Σανταμαρίνα, Σαν Μαρτίν.



Συνολικά, έχει 170 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, με 14 τέρματα και δύο ασίστ. Να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2020/21 κατέκτησε το Λιγκ Καπ με την Κολόν, με την οποία το 2019 ήταν φιναλίστ στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τα στατιστικά του ανά κλαμπ:

Ατρόμητος: Έκλεισε Ασεβέδο, τελειώνει ο Μαυρομμάτης

«Τελειώνει» ο Μαυρομμάτης



Ατρόμητος: Έκλεισε Ασεβέδο, τελειώνει ο Μαυρομμάτης

Την ίδια στιγμή, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ατρόμητο ο Φάνης Μαυρομμάτης. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εκτός πλάνων, εξού και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη (11/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Υπενθυμίζεται ότι το «Αστέρι» έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Τσακμάκη για τα στόπερ, ενώ έχουν αποχωρήσει ήδη οι Χατζηισαΐας, Σουάρεθ και Στρούγγης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x