Stoiximan Super League

Όλα «ΟΚ» με Μάτιτς, στον Ατρόμητο παρά το «θρίλερ»

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Μπόγιαν Μάτιτς, παρά το «μπλέξιμο» που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του Μπόγιαν Μάτιτς, παίκτης ο οποίος είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Νταμίρ Κάναντι για την κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται για το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τους Περιστεριώτες, που έψαχναν διεξοδικά τη λύση για αυτό το αγωνιστικό ζήτημα και τελικά κατέληξαν στον 28χρονο φορ.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα, τα απαραίτητα τυπικά για να περάσει η απόκτησή του από την ΕΠΟ έχουν ολοκληρωθεί από το βράδυ της Δευτέρας προκειμένου οι Περιστεριώτες να είναι εντός διορίας και αυτό που απομένει το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων και φυσικά η ανακοίνωση.

Ωστόσο, για τον Ατρόμητο δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Οι διαπραγματεύσεις με την Παρτίζαν είχαν έρθει σε καταληκτικό σημείο από το Σαββατοκύριακο, ωστόσο επειδή η διοίκηση των Σέρβων προχώρησε και σε ακόμα μία πώληση επιθετικού (Σαντίκ στην Αλμερία), ο προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς (πέρασε ελάχιστα και από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017) θέλησε να κρατήσει τον Μάτιτς στο ρόστερ.

Άλλωστε, ο παίκτης υπολογιζόταν καθ’ όλη τη μικρή διάρκεια της φετινής σεζόν, αλλά ο ρόλος του δεν ήταν αυτός που τον ικανοποιούσε, αφού ήθελε να είναι πρωταγωνιστής. Τελικά, σε εκείνο το σημείο έπαιξε καθοριστικό ρόλο και όσα άκουσε από τον Ατρόμητο, αλλά και από τον ίδιο τον Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος μίλησε ο ίδιος με τον ποδοσφαιριστή και του εξήγησε τον βασικό ρόλο που θα έχει στα πλάνα του.

Κάπου εκεί, ο παίκτης είπε και στην Παρτίζαν να δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει ο δανεισμός του, οι Σέρβοι δεν είχαν και πολλές επιλογές και έτσι ο Μάτιτς θα γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η ρήτρα της αγοράς του είναι «βατή» για τα δεδομένα του Ατρόμητου, άρα εφόσον πείσει, το καλοκαίρι θα υπάρξει σοβαρή σκέψη να πραγματοποιηθεί η αγορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x