Stoiximan Super League

Ο Ατρόμητος επιστρέφει τα χρήματα στους οπαδούς που πήραν εισιτήριο… ενόψει ΑΕΚ

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ δεν διεξήχθη ποτέ και εφόσον μέσω των δικαστηρίων αποφασιστεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί, τότε οι Περιστεριώτες θα επιστρέψουν τα χρήματα στον κόσμο.

Ενημέρωση προς τον κόσμο που είχε αγοράσει εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ και θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, από τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν πως εφόσον το ματς διεξαχθεί εκ νέου, τα εισιτήρια αυτά θα ισχύουν κανονικά, ενώ αν αποφασιστεί να μην γίνει το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν τα χρήματα στους οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευθεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ ότι:

1) Σε περίπτωση που τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα αποφασίσουν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, τότε θα ισχύσουν κανονικά τα ίδια εισιτήρια με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι έχουν διατηρήσει στην κατοχή τους το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

2) Εφόσον, σε αντίθετη περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τότε οι κάτοχοι θα λάβουν κανονικά το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο πλήρωσαν, πάντα όμως με την επίδειξη του αποκόμματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα επανέλθει με περαιτέρω διευκρινήσεις μετά τις οριστικές αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών αθλητικών οργάνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x