Stoiximan Super League

Φουλάρει για Λόπεθ ο Ατρόμητος

Η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη έχει ναυαγήσει οριστικά για τον Ατρόμητο και πλέον προχωράει την περίπτωση του Άνχελ Λόπεθ.

Με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει επιστρέψει στη Γερμανία και να θέλει τον χρόνο του για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ατρόμητος προχωρά στο plan B για προπονητή, που ακούει στο όνομα του Άνχελ Λόπεθ.

Ο Ισπανός προπονητής τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στη λίστα των Περιστεριωτών από τη στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Βόλο και εξεταζόταν διεξοδικά ως περίπτωση, αφού στον Ατρόμητο δεν ήθελαν να πάρουν μια απόφαση αποκλειστικά βλέποντας τα φετινά του πεπραγμένα.

Από την έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει, έχουν μάθει όσα θα ήθελαν να ξέρουν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο Αργύρης Γιαννίκης στο κάδρο, αυτός είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη μέρα. Αυτά που έχουν «κερδίσει» τους ιθύνοντες του Ατρόμητου είναι η εργασιομανία του, η τρέλα που έχει για τη νίκη και η απαίτηση που έχει για το 100% από τους παίκτες του, στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα.

Τι απομένει για το deal των δύο πλευρών; Ο Ισπανός αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ώστε να συζητήσει από κοντά με τους διοικούντες και να συμφωνήσουν σε όλα τα ζητήματα, που αφορούν και το δικό του συμβόλαιο και πολύ περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας και φυσικά τις μεταγραφές.

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες πιθανότητες είναι προς τον «γάμο» των δύο πλευρών, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα κι εντός 48ώρου. Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο είναι πολύ κοντά στην εκκίνησή της…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x