Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Γι' αυτό δεν έκανε δηλώσεις ο Ίλιτς μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά

Η εξήγηση για την κίνηση του Σάσα Ίλιτς να μην μιλήσει για το παιχνίδι με την Κηφισιά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ερωτηματικά προκάλεσε η κίνηση του Σάσα Ίλιτς να μην παραχωρήσει ουσιαστικά δηλώσεις, μετά την ήττα (1-2) του Ατρομήτου από την Κηφισιά το Σάββατο (20/4).

Για την ακρίβεια, ο τεχνικός των Περιστεριωτών πήγε κανονικά στο προκαθορισμένο σημείο που είναι η κάμερα της NOVA, αλλά αρκέστηκε στο «δεν θέλω να μιλήσω για το ματς, ήρθα εδώ μόνο από την υποχρέωσή μου ως προπονητής», προτού αποχωρήσει.

Και υπάρχει εξήγηση για την εν λόγω ενέργεια του Σέρβου τεχνικού.

Ο Σάσα Ίλιτς, λοιπόν, είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου. Εξάλλου, διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι του αγώνα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Άλλωστε, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η υπόθεση «παραμονή» είναι ακόμη ανοικτή για τους «κυανόλευκους». Ελέγχουν φυσικά την κατάσταση, όντας στο +6 από την προτελευταία Κηφισιά, από την οποία όμως υστερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Ωστόσο, γνωρίζει ότι έστω και με το «Χ» η ομάδα του θα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της.

Υπενθυμίζεται ότι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος παίζει με Παναιτωλικό (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός), ενώ η Κηφισιά με τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Χωρίς φυσικά η υπόθεση «υποβιβασμός» να παίζεται μόνο μεταξύ τους.

Θυμηθείτε τη βαθμολογία των playouts, δύο «στροφές» πριν από το φινάλε:

Ατρόμητος: Γι' αυτό δεν έκανε δηλώσεις ο Ίλιτς μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x