Stoiximan Super League

Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχοντας να διαχειριστεί τρεις απουσίες.

Ένα δύσκολο ματς έχει μπροστά του ο Ατρόμητος, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (17,12, 20:30) με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την αποστολή τους για την εν λόγω εντός έδρας αναμέτρηση. Σε αυτή δεν περιλαμβάνονται οι Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρης Τσακμάκης, που δεν έχουν ακόμη αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και ο Γιώργος Τζοβάρας, που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/12, 20:30) στο Περιστέρι για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

Εκτός επιλογών έμειναν οι Κάρολ Αντζιέλσκι και Δημήτρης Τσακμάκης, που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά τους δόθηκε περισσότερος χρόνος για να επανέλθουν σε απόλυτη ετοιμότητα, ενώ ο Γιώργος Τζοβάρας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x