Stoiximan Super League

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Δείτε την αποστολή του Ατρόμητου για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Πανσερραϊκό, για την 4η αγωνιστική των playout.

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό (22/4, 16:00) για την 4η αγωνιστική των playout στην Stoiximan Super League, με τους Περιστεριώτες να γνωστοποιούν την αποστολή τους.

Πέρα από τον Τσούμπερ που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ Novibet και τον Κίνι, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, εκτός έμειναν επίσης τόσο ο Μανσούρ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί» όσο και ο, επίσης τραυματίας, Τσαντίλας.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν θα βρίσκεται ο προπονητής του, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για τις επόμενες 7 αγωνιστικές, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ Novibet, με τους «κυανόλευκους» να ασκούν έφεση.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Αθανασίου, Χουτεσιώτης, Γκουγκεσασβίλι, Μουντές, Παπαδόπουλος, Ούρονεν, Μήτογλου, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Μίχορλ, Μουτουσαμί, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα, Μπάτος, Μπάκου, Πνευμονίδης, Τζοβάρας, Ουκάκι, Τσιλούλης, Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x