Stoiximan Super League

Χωρίς Κλωναρίδη και Χατζηισαΐα ο Ατρόμητος στον Βόλο

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, με τον Άνχελ Λοπεθ να μην έχει στην αποστολή τους Κλωναρίδη, Χατζηισαΐα και Νταβιώτη.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή (23/9) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των δυτικών προαστίων την οποία στελεχώνουν οι: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.

Εκτός έμεινε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που λόγω ενός χτυπήματος στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που υπέστη μια ελαφριά θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Επιπλέον, ο Γιώργος Νταβιώτης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα.

Ο Χάρης Χαρίσης, του οποίου η διαδικασία της επανόδου του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό εξελίσσεται ομαλά, θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x