Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Η επιβεβλημένη αντίδραση και οι καινούργιοι που δίνουν ελπίδα

Ο Ατρόμητος ψάχνει τα αποτελέσματα πάση θυσία, οι καινούργιες μεταγραφές δίνουν ελπίδα, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά σε καμία περίπτωση μη αναστρέψιμη.

Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τον Ατρόμητο, ο οποίος είδε τον Ιωνικό να τον αφήνει στο -7, τη στιγμή που ο Απόλλωνας παραμένει μόλις στον ένα βαθμό μακριά. Στη Νίκαια οι Περιστεριώτες «πέταξαν» το πρώτο ημίχρονο, πλήρωσαν για πολλοστή φορά την κακή αμυντική λειτουργία και όταν… ξύπνησαν ήταν αργά.

Το θετικό αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση που έγινε τον Ιανουάριο (Έρλινγκμαρκ, Τζοβάρας, Ναμπί, Ροτάριου, Αλιμπέκ, Μάριτς) που δείχνει ότι υπάρχει πίστη και θέληση να σωθεί η κατάσταση. Ο Κρις Κόλμαν καλώς ή κακώς ακόμα μαθαίνει την ομάδα και το υλικό του, οι ποδοσφιαριστές είναι ανάγκη να καταλάβουν τι συμβαίνει, κάτι που θέλησαν να τους κάνουν κατανοητό και οι περίπου 50 οπαδοί που τους συνάντησαν στο Περιστέρι μετά το ματς του Σαββάτου.

Το επόμενο διάστημα οι «κυανόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν τρία εντός έδρας ματς (Λαμία, ΟΦΗ, Βόλος) που ουσιαστικά θα κρίνουν πολλά, μιας και ο ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι να ξεφύγουν απλά από τις δύο τελευταίες θέσεις. Σε καμία περίπτωση ο Ατρόμητος δεν πρέπει να πάει στα μπαράζ υποβιβασμού, αφού μιλάμε για διπλά ματς με μια ομάδα της Super League, η οποία, όποια και να είναι θα έχει μεγάλη ποιότητα και κίνητρο να κάνει τη ζημιά.

Όσοι είδαν το ματς με τον Ιωνικό μέχρι το τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεχώρισαν τον Αντίλ Ναμπί. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέρασε αλλαγή και αμέσως είδαμε μια άλλη εικόνα, πιο επιθετική. Κάτι τέτοιο σίγουρα δείχνει ότι φλερτάρει με την βασική ενδεκάδα, ενώ και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας που σε γενικές γραμμές δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ήταν πραγματικός ηγέτης στα στόπερ όταν μπήκε στο ματς στο δεύτερο μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x