Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια»

Αναφορικά με το αίτημα της ΑΕΚ για παρουσία οπαδών της στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος εξήγησε ότι είναι πάγια πολιτική του να μη δίνει εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.

Η ΑΕΚ επανέφερε το θέμα της παρουσίας οπαδών της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να απαντούν εκ νέου αρνητικά στο αίτημα των «κιτρινόμαυρων». Θυμίζουμε, η «Ένωση» είχε ζητήσει εισιτήρια και πριν συμβεί ό,τι συνέβη με τα… δοκάρια, με τον Ατρόμητο να λέει «όχι», όπως έκανε και τώρα.

Εκείνο, ωστόσο, που εξηγούσαν οι άνθρωποι της ομάδας και τότε και τώρα είναι ότι «ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η απόφαση του Δ.Σ. να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επιπλέον, τα επεισόδια, που έγιναν με τον Άρη, εκεί, που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μη δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς, ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων
».

Και επαναλαμβάνουν από τον Ατρόμητο: «Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, είναι πάγια τακτική χρόνων να μη δίνονται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους σε τέτοια ματς και δεν αποτελεί εξαίρεση η συγκυρία με την ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δύο φορές και το ίδιο θα γίνει τελευταία αγωνιστική με Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x